معرفی دانشجوی پژوهشگر نمونه در سه ماهه اول سال جاری

کمیته دانشجویی دانشگاه در نظر دارد که در راستای برنامه عملیاتی وزارت متبوع اقدام به انتخاب و معرفی دانشجوی پژوهشگر نمونه در سه ماهه اول سال جاری نماید. دانشجویان واجد شرایط می توانند پس از مطالعه کامل آیین نامه، مستندات پژوهشی مقطع تحصیلی فعلی خود را در دو نسخه، یک نسخه پرینت شده و یک نسخه در قالب CD، از تاریخ 98/3/1 الی 98/3/31 به کمیته تحقیقات دانشجویی مرکزی واقع در ساختمان معاونت تحقیقات و فناوری تحول نمایند.

لازم به ذکر است علاوه بر ارائه مستندات پژوهشی مطابق با آیین نامه، تایید شورای انضباطی دانشگاه در خصوص وضعیت انضباطی متقاضیان و نیز تاییدیه معاونت محترم آموزش دانشگاه در خصوص آخرین معدل دانشجو الزامی میباشد.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، دانشجویان می توانند با شماره تلفن 38393158-083 تماس حاصل نمایند.