اخبار

نظارت های بهداشتی در برنامه سلامت رمضان

نظارت های بهداشتی در برنامه سلامت رمضان

 

۱- کنترل و بازرسی از مراکز طبخ و عرضه شیرینی های سنتی از جمله زولبیا بامیه

۲- کنترل و بازرسی بهداشت محیطی از مراکز طبخ و عرضه  و فروش آش و حلیم و مواد غذایی مشابه

۳- کنترل و بازرسی از مراکز تهیه و طبخ مواد غذایی حساس از جمله رستوران ها و فیت فودها به ویژه در شب ها بعد از افطار

۴- کنترل و بازرسی مراکز و محلهای  طبخ غذا جهت افطاری و سحری

۵- کنترل و بازرسی بهداشت محیطی محل های برگزای مراسم افطار و سحر دهی به ویژه برای شب های قدر

۶- کنترل دخانیات در کلیه محل ها و مراکز مورد بازرسی

۷- کنترل و بازرسی بهداشتی از سامانه های آبرسانی

۸- سنجش عوامل محیطی در بازرسی ها با تجهیزات سنجش پرتابل

۹- بازرسی بهداشتی مشترک با دستگاه ها و سازمان های مرتبط از جمله تعزیرات ، سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه های مرتبط مانند اتحادیه آش و حلیم ، رستوران داران و چلوکبابی ها و کبابی ها و قنادی و شیرینی فروشی ها

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۳:۱۴

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید