۱- کنترل و بازرسی از مراکز طبخ و عرضه
شیرینی های سنتی از جمله زولبیا بامیه
۲- کنترل و بازرسی بهداشت محیطی از
مراکز طبخ و عرضه و فروش آش و حلیم و مواد
غذایی مشابه
۳- کنترل و بازرسی از مراکز تهیه و
طبخ مواد غذایی حساس از جمله رستوران ها و فیت فودها به ویژه در شب ها بعد از افطار
۴- کنترل و بازرسی مراکز و محلهای طبخ غذا جهت افطاری و سحری
۵- کنترل و بازرسی بهداشت محیطی محل
های برگزای مراسم افطار و سحر دهی به ویژه برای شب های قدر
۶- کنترل دخانیات در کلیه محل ها و
مراکز مورد بازرسی
۷- کنترل و بازرسی بهداشتی از سامانه
های آبرسانی
۸- سنجش عوامل محیطی در بازرسی ها با
تجهیزات سنجش پرتابل
۹- بازرسی بهداشتی مشترک با دستگاه ها و سازمان
های مرتبط از جمله تعزیرات ، سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه های مرتبط مانند
اتحادیه آش و حلیم ، رستوران داران و چلوکبابی ها و کبابی ها و قنادی و شیرینی فروشی
ها