اخبار

سالانه حدود 20 هزار عمل جراحی در بیمارستان آیت ا... طالقانی انجام می شود

سالانه حدود 20 هزار عمل جراحی در بیمارستان آیت ا... طالقانی انجام می شود

 

رئیس بیمارستان آیت ا... طالقانی از انجام روزانه 60 عمل جراحی در این مرکز خبر داد و گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون حدود 20 هزار نفر در این بیمارستان مورد عمل جراحی قرار گرفته اند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر خسرو فرهادی به دیگر خدمات این مرکز  طی سالجاری اشاره کرد و گفت: تعداد مراجعین اورژانس این مرکز طی سالجاری تاکنون55 هزار نفر ، بستری شدگان 40 هزار نفر ، مراجعین درمانگاه 30 هزار نفر، مراجعین درمانگاه دیابت25 هزار نفر ، تست های آزمایشگاهی سرپایی و بستری 600 هزار تست، تست های تصویر برداری سرپایی و بستری 70 هزار تست و تعداد اعمال جراحی در یک روز حدود 60 عمل در 24 ساعت شامل اورژانسی و الکتیو است.

وی افزود:در اتاق عمل این بیمارستان کلیه اعمال ارتوپدی و گچ گیری ، جراحی مغزو اعصاب ، فک و صورت ، جراحی عمومی ، جراحی های ترمیمی و در صورت نیاز جراحی های عروقی و گوش و حلق و بینی انجام می گیرد. 

 دکتر فرهادی با اشاره به اینکه مرکز آموزشی درمانی طالقانی با قابلیت های تخصصی و تجهیزاتی خود قادر به پذیرش طیف وسیعی از بیماران میباشد گفت:پذیرش بیماران و مصدومین مولتی تروما ، شامل مصدومین حوادث ترافیکی ، مصدومین نزاع و درگیری ، هد تروماها ، مصدومین حوادث خانگی از جمله سقوط و بریدگیها از جمله توانمندیهای مرکز طالقانی در زمینه های مختلف درمانی است.

وی با بیان اینکه یکی از شاخص های این بیمارستان به عنوان یکی از مراکز مهم درمانی در سطح استان 215 تخت فعال و کادر پزشکی متخصص و فوق تخصص و پرسنل مجرب است گفت: تعداد کل کارکنان این مرکز 677  نفر است که از این تعداد 252 پرستار،75 پزشک و 350 نفر پرسنل  است.

دکتر فرهادی با بیان اینکه این مرکز دارای 12 بخش بستری است اظهار داشت: تعداد تختهای این مرکز شامل: 215  تخت بستری،21  تخت اورژانس،13 تخت اتاق عمل و28  تخت ویژه است.

رئیس بیمارستان آیت ا... طالقانی از راه اندازی و بهره برداری بخش آنکولوژی بازسازی شده، بخش ICU جدیدالاحداث ، سالن انتظار ، تغییر کاربری درمانگاه موجود به محل استقرار واحد های آموزشی و پژوهشی، بهسازی زیر زمین مرکز جهت استقرار واحد های درآمد و ترخیص و بیمه ها در کنار واحد بایگانی پزشکی به صورت تجمیعی جهت ارتقاء فرایند گردش پرونده های پزشکی تا پایان سالجاری نیز خبرداد.

دکتر فرهادی با بیان اینکه بیمارستان آیت ا... طالقانی در سال 1352 به عنوان یک بیمارستان دولتی فعالیت خود را آغاز کرده گفت: این بیمارستان در حال حاضر علاوه بر ارائه خدمات درمانی در سطح تخصصی و فوق تخصصی مرکزیت تروما و سوانح را در منطقه غرب کشور برعهده دارد .

وی با اشاره به اینکه همزمان با آغاز قیام مردم ایران و گسترش درگیری های خیابانی در سراسر ایران و همچنین شهر کرمانشاه این مرکز  که بزرگترین مرکز بیمارستانی شهر بود، پذیرای بسیاری از مجروحین و شهدای انقلابی بوده گفت: همزمان با شروع جنگ تحمیلی بیمارستان طالقانی به مرکز پذیرش ، مداوا و اعزام مجروحین جنگی در غرب کشور تبدیل شد و خدمات بزرگی در این زمینه ارائه نمود.

رئیس این بیمارستان به اتاق عمل ، بخشهای هماتولوژی - آنکولوژی ، واحد تصویر برداری ، آزمایشگاه ،کلینیک دیابت ، تحقیقات پاتولوژی ومبازره با سرطان و دفتر مشاوره تغذیه ورژیم درمانی به عنوان واحدهای مختلف این بیمارستان اشاره کرد و در خصوص بخش تصویر برداری توضیح داد: در این بخش تخصصی با مجهزترین وکاملترین تجهیزات تصویربرداری خدمات تشخیصی شامل:سی تی اسکن ، سونوگرافی، رادیولوژی که گرافی ها تحت نظر پزشکان متخصص رادیولوژی انجام می گیرد. 

دکتر فرهادی افزود: این واحد مجهز به دستگاه رادیوگرافی دیجیتال و دستگاه CTScan 16 اسلایس است.

وی در خصوص آزمایشگاه  با بیان اینکه از مجموع چهار دستگاه سل کانتر ADVIA فوق پیشرفته موجود در کشور یک دستگاه در این مرکز می باشد گفت: آزمایشگاه این مرکز یکی از مجهزترین وپیشرفته ترین آزمایشگاه های استان ومجهز به دستگاه های اتوآنالیز بیوشیمی،سیستم های هورمونی ، سل کانتر ، سیستم آنالیز گازهای خونی، آنتی بیوگراف، الکترولیت آنالایزرهای پیشرفته است و کلیه خدمات آزمایشگاهی شامل:بانک خون، هماتولوژی، سرولوژی، میکروب شناسی،بیوشیمی خون وبیوشیمی ادرار،هورمون شناسی در این مرکز انجام می گیرد. 

دکتر فرهادی همچنین در تشریح وضعیت کلینیک دیابت این مرکز گفت: ویزیت فوق تخصصی غدد ، تخصصی داخلی ، چشم ، کارشناس تغذیه و رژیم درمانی در این کلینیک انجام می شود.
وی به حضور فوق تخصص غدد درون ریز ومتابولیسم در این کلینیک اشاره کرد و گفت: مشاوره های رژیم درمانی توسط کارشناسان تغذیه در این کلینیک  ارائه می شود و روزانه بیش از 80 بیمار از خدمات آزمایشگاه مجزای تخصصی که ویژه بیماران دیابتی است بهره مند می شوند.

دکتر فرهادی از فعالیت مرکز توسعه آموزش و تحقیقات بالینی در این مرکز  نیز  خبرداد و گفت:  برنامه ریزی آموزشی با همکاری گروههای آموزشی ، تدوین طرح درس ، طرح دوره ، همکاری در ارتقاء علمی اعضاء هیات علمی ، ارائه مشاوره و مشارکت در طرحهای تحقیقات آموزشی و مشارکت در انجام نیاز سنجی پژوهشی با مشارکت اعضاء هیات علمی از جمله وظایف این مرکز است.

این مقام مسئول در ادامه به برخی فعالیت های آموزشی و پژوهشی این مرکز اشاره کرد و گفت:بیمارستان طالقانی یک مرکز آموزشی درمانی پژوهشی است و اکثریت پزشکان متخصص و فوق تخصص آن را اعضاء هیات علمی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تشکیل میدهندو سالانه تا 38 دستیار تخصصی پزشکی در این مرکز آموزش میبینند . 

دکتر فرهادی با بیان اینکه دفاتر گروههای آموزشی مستقر در مرکز شامل: دفتر مدیر گروه ارتوپدی و طب اورژانس بوده و بخشهای نروسرجری ، جراحی ، هماتولوژی و بیهوشی آموزشی است گفت: میانگین تعداد کارورز و کارآموز پزشکی هر ترم  90 نفر و میانگین تعداد دانشجویان گروه پرستاری هر ترم 40 نفر در این مرکز آموزش عملی میبینند.





۱۳ اسفند ۱۳۹۷ ۱۳:۲۹

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید