نشست هماهنگی تشکیل سمن اتیسم در استان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی  معاونت اجتماعی با شرکت متقاضیان تشکیل سمن اتیسم نشستی در سالن اجتماعات معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دوازدهم دی ماه سالجاری برگزار گردید .

در این نشست  که بدنبال بازدید اداره سازمانهای مردم نهاد معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از مدرسه اتیسم در بیست و یکم آذر ماه و بررسی مشکلات  کودکان اتیسمی باحضور والدین

این کودکان برگزار شد ضمن آشنایی متقاضیان با سمن و فعالیت های آن در خصوص مراحل ثبت سمن توضیحاتی توسط اداره سازمانهای مردم نهاد معاونتاجتماعی به متقاضیان ارائه گردید.

در این جلسه همچنین مهدی امیری مدیر عامل انجمن افرای سبز از سمن های فعال و موفق در حوزه سلامت به راهنمایی  افراد مذکور و بررسی بهترین راه ممکن جهت درخواست ثبت سمن مذکور پرداختند.

در پایان این نشست از زحمات ایشان به عنوان مدیر عامل سمن فعال در حوزه سلامت تقدیر به عمل آمد .