تیم پایش معاونت تحقیقات از دانشکده بهداشت بازدید بعمل آورد.

تیم پایش معاونت تحقیقات روز شنبه 14 ام مهرماه 97 از دانشکده بهداشت بازدید بعمل آورد.

این بازدید با جلسه خصوصی با دانشجویان کمیته تحقیقات دانشجویی و جلسه با اعضای شورای پژوهشی دانشکده همراه بود.

پروفسور نجفی خطاب به دانشجویان گفت: تنها کمیته شناسنامه دار دانشگاه علوم پزشکی کمیته تحقیقات دانشجویی می باشد و اعضای کمیته باید از این سابقه استفاده کنند. از آنجایی که انتظار از د انشجویان دانشکده بدلیل بیس تحقیقاتی که دارند بالا می باشد باید جلسات خود را با هدف تحقیقات و فناوری تشکیل دهید.

پس از این جلسه تیم پایش با اعضای شورای پژوهشی دانشکده تشکیل جلسه داد.

دکتر پیرصاحب مدیر پژوهش دانشکده عملکرد یکساله دانشکده را شرح داد و دیگر اعضای شورا نیز مشکلات خود را با معاون پژوهشی در میان گذاشتند.

دکتر نجفی ضمن تقدیر و تشکر از رییس و اعضای دانشکده بابت کسب رتبه نهم دانشکده در میان دانشکده های بهداشت کشور در خصوص اساتید با سابقه عنوان کرد: این عزیزان بایستی چتر علمی خود را برای اعضای جوان هیات علمی باز کنند . استاد تمام یعنی به درجه علمی رسیده باشد که ایده پژوهشی ارائه دهد.

وی افزود: نگاه بایستی به سمت کمک به اعضای هیات علمی باشد و اخلاق مداری در دستور کار اساتید قرار گیرد.