پیام تبریک سرپرست شبکه به مناسبت روز جهانی ماما

قلب های مضطرب هر مادری با نگاه های آرامبخش و امیدآفرین ماما آرام می گیرد و آمدن عزیز ترین   موجود زندگی را نوید می بخشد.
بی تردید ، جامعه مامایی حامیان اصلی سلامت زنان ، کودکان و خانواده‌ها به شمار می‌آیند، که با تضمین سلامت مادران و نوزادان ، زندگی، نشاط و شادابی را در جامعه به ارمغان می آورند.

روز جهانی ماما فرصت مناسبی برای یادآوری اهمیت و جایگاه مامایی در نظام سلامت ملی و تجلیل و قدرانی از خدمات خالصانه و زحمات بی شائبه این قشر صبور و مخلص است .

یکی از سیاست های مهم و تاثیرگذار حوزه ی سلامت اهتمام برای ترویج زایمان طبیعی و مراقبت از مادران بادار است که تاثیر مستقیم بر روی سلامت جامعه خواهد داشت. این امر از جهات مختلف حائز اهمیت است چرا که به بارآوری و تربیت فرزندانی سالم  و در نهایت به پیشرفت و توسعه جامعه منجر می شود.

اینجانب به نوبه خود ضمن تبریک روز جهانی ماما، خدمات بی‌ شائبه همکاران عزیز را می‌ ستایم وامیدوارم براساس برنامه تحول سلامت که یک بند آن تحقق ترویج زایمان طبیعی است گام بردارند

دکتر فریدون نوری

سرپرست شبکه بهداشت و درمان روانسر