همایش مهارت‌های همسرگزینی و ازدواج سالم در شبکه بهداشت و درمان روانسر

در راستای  سیاستهای کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری و  برنامه‌ریزی اداره سلامت جوانان وزارت بهداشت، شبکه بهداشت و درمان روانسر همایش یک‌روزه‌ای با عنوان مهارت‌های همسرگزینی و ازدواج سالم در جوانان برگزار کرد.

همایش با پخش آیاتی از کلام اله مجید و سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز و در ادامه مهندس ابراهیمی سرپرست مرکز بهداشت  ضمن عرض خیر مقدم ، در خصوص اهمیت ازدواج سالم و چرایی علت طلاق در این شهرستان و کل جامعه بیاناتی را ایراد نمودند.

در ادامه نیز سخنران  همایش  جناب آقای دکتر محمدخانی با موضوعاتی مانند چگونگی ترغیب جوانان به ازدواج و راهکارهای رفع ازدواج گریزی، راه های شناخت زوجین و مشاوره،راههای شناخت وانتخاب همسر مناسب ،    نقش خانواده در ازدواج سالم - اقتصاد ازدواج درخصوص ازدواج آسان  .رفع موانع ازدواج.افزایش فرزندوکاهش سن ازدواج مطالب ارزنده ای را ارایه نمودند .

ت
ل